Ga naar de inhoud

Aanbod trainingen

bekijk hier onze

Aanbod aan trainingen

Bokszaktraining

Bokszaktraining is een zeer effectieve en intensieve workout. Het is de perfecte manier om vet te verbranden, spiermassa op te bouwen en je conditie te verbeteren. Vooral je bovenlichaam wordt goed aan het werk gezet tijdens een bokszaktraining. Zo zijn vooral je schouders, triceps en borstspieren hard aan het werk. Benieuwd of deze training wat voor jou is? Vraag een gratis proefweek aan.

HIIT training

HIIT staat voor High Intensity Interval Training en staat garant voor een goede vet verbranding. Het is een training waarbij je zorgt dat je met korte oefeningen je hartslag flink omhoog werkt en afwisselt met korte rustmomenten. Dit samen zorgt ervoor dat je gemiddeld 750 calorieën verbrandt tijdens onze HIIT training. Durf jij het aan om je lijf eens flink aan het werk te zetten? Vraag een gratis proefweek aan.

Groepstraining

Kickboksen is nog leuker als je het samen doet. Tijdens de groepstraining ga je samen aan de slag met het oefenen van verschillende trap- en stoottechnieken. Zo train je niet alleen voor een betere conditie, maar zorg je ook voor meer spiermassa. Onze lessen zijn gevuld met zowel heren als dames en zijn dus toegankelijk voor iedereen die wil werken aan zijn conditie en kracht! Wil je eens keer meedoen? Vraag de gratis proefweek aan.

Kids training

Kickboksen voor kinderen is een zeer effectieve manier om sterker in je schoenen te komen staan. Vooral in een wereld waarin er steeds meer van onze kinderen wordt verwacht en pesten nog steeds actueel is. Zorgt kickboksen ervoor dat ze mentaal een stuk weerbaarder worden. Daarnaast zorgt het ook nog eens voor een betere motoriek en een sneller reactievermogen. Kickboksen voor kinderen is een intensieve workout waar ze hun energie lekker in kwijt kunnen. Vraag een gratis proefweek aan.

Sparren

Sparren is dé les waarin je samen de geleerde kickbokstechnieken op elkaar gaat uitproberen. Het gaat hier niet om winnen of verliezen, maar om op een verantwoorde manier met elkaar te gaan kickboksen. Naast dat het een intensieve workout is, zorgt het ook voor nog betere kickbokstechnieken. Heb je geen sparringpartner? Geen probleem wij koppelen je aan iemand van vergelijkbaar niveau.

Personal training

Ga je liever 1 op 1 aan de slag voor een goede workout en/of betere kickbokstechnieken? Onze personal trainer Maurice maakt voor jou een trainingsprogramma op maat, waarna je samen met hem aan de slag gaat. Dit zorgt ervoor dat het gegarandeerd een effectieve en intensieve workout gaat worden. Kom je liever met z'n tweeën? Ook deze mogelijkheid is er. Probeer de eerste les gratis!

Vraag een gratis proefweek aan!